VAS 24 LOGO SENSE DIBUIX

el cartell del vet aquí sabadell

El cartell és un dels elements essencials i més distintius del Vet Aquí Sabadell, el Festival de Contes de la ciutat. No només serveix per promocionar la iniciativa sinó que, a més, vol ser un homenatge a la il·lustració com a element indissociable de la narració oral i els contesPer això, cada any s’ofereix la possibilitat de crear-lo als alumnes d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny Illa, el centre municipal de Belles Arts. 

El procés comença amb una reunió entre els responsables de l’Associació Caravàs per tal de conèixer el VAS i els seus objectius i, fins i tot, fer-ne un tastet amb una breu sessió de contes in situ

A partir d’aquí, i amb el guiatge dels seus professors, l’alumnat crea la seva proposta i un jurat integrat per membres de Caravàs i docents de l’Illa tria la que creu més adequada segons els objectius de cada edició. 

L’alumne/a guanyador/a rep un premi en metàl·lic que ha d’invertir en adquirir material de Belles Arts útil per als seus estudis. També s’escullen dos accèssits. 

VAS 2016
VAS 2017
Creació de Marcela Altet
VAS 2018
Creació de Belén Perea
VAS 2019
Creació de Martí Mas Calvet
VAS 2020-21
Creació de Gerard Garcia
VAS 2022
Creació de Natàlia Santos
VAS 2023
Creació d'Anna Santos