VAS 24 LOGO SENSE DIBUIX

ESPECTACLE INAUGURAL

'bRAMES DE SABADELL'

DIJOUS 9 DE MAIG DE 2024, 19.00

Saló del Teatre Principal (c. Sant Pau 6)

Aforament limitat
Entrada lliure

Narradors/es: Susagna Navó, Berta Rubio, Rosa Fité, Rah-mom Roma
Duració: 60 minuts

 

Brama, f. Rumor. Fama, reputació.

Per Sabadell volta un grup de tarambanes, que del Vallès coneixen tot de fets, rumors, raons, renyines i altres curiositats. Des de l’origen de l’Aplec a les expressions més nostrades, passant per xafarderies que s’expliquen d’amagat, anècdotes documentades i altres misteris per descobrir, així com algunes crítiques mig dissimulades (o gens, que tampoc us volem enganyar).

Aprofitant que Sabadell ostenta aquest any el títol de Capital de la Cultura Catalana, el Vet Aquí Sabadell 2024 s’estrena amb un espectacle creat especialment per a l’ocasió amb quatre dels principals rondallaires de la ciutat. Brames de Sabadell  és un espectacle de narració amb mirada sabadellenca que no es tornarà a repetir!

La inauguració del VAS 24 s’aprofitarà, a més, per lliurar el premi a l’autor del cartell del festival d’aquest any. Es tracta d’Axel Mur, alumne de segon d’I·lustració de l’Escola Illa, guanyador del concurs que l’Associació Caravàs i l’escola municipal d’art i disseny convoquen cada any per escollir la imatge gràfica del VAS. 

Comparteix aquesta pàgina a...

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Correu