VAS 24 LOGO SENSE DIBUIX

La Natalia Santos amb el cartell guanyador

El Vet Aquí Sabadell guanya nous espais per omplir la ciutat de contes del 19 al 22 de maig

La setena edició del Festival de Contes de Sabadell es portarà a terme del 19 al 22 de maig de forma totalment presencial

La Natalia Santos, alumna de l’Escola Illa, és l’autora del cartell del Vet Aquí Sabadell 2022. La seva creació servirà per donar a conèixer la setena edició del Festival de Contes de Sabadell, que es portarà a terme del 19 al 22 de maig a diversos espais de la ciutat. Després de dos anys en els quals la situació sanitària ha obligat a realitzar la iniciativa de forma reduïda o digital, aquest any el VAS tornarà a la presencialitat total. 

La proposta de Natalia Santos va ser escollida entre totes les que van presentar els alumnes del mòdul de Projectes dels Cicles de Grau Superior d’Il·lustració de l’escola municipal d’art. Per tal d’orientar els participants, membres de l’Associació Caravàs, organitzadora del Festival, no només van explicar-los què és el Vet Aquí i quins són els seus objectius sinó que, fins i tot, van exemplificar-ho amb una petita sessió de contes per a adults.

Precisament, una de les finalitats del cartell d’aquesta edició és demostrar que la narració oral és una disciplina d’ampli espectre malgrat que sovint es redueixi només a les sessions de contes infantils. “En aquest sentit, la proposta escollida reflecteix molt bé el que volem dir amb el Vet Aquí”, explica Susagna Navó, presidenta de Caravàs

Contes i activitats per a tothom
La setena edició del Vet Aquí Sabadell tindrà com a objectiu, precisament, ampliar el radi d’atracció de la narració oral més enllà de l’àmbit estrictament infantil i familiar i atraure nous públics. Com sempre, el programa combinarà sessions de narració amb activitats paral·leles i es completarà amb una sessió de formació dirigida especialment a rondallaires professionals. 

El Festival s’obrirà el dijous 19 de maig  al vespre (20.30) amb un espectacle inaugural al Saló del Teatre Principal amb diferents narradors i narradores. Fins el diumenge 22, proposarà sessions de contes familiars, per a nadons, per a adolescents i per a adults. A més, no hi faltaran els ja tradicionals Contes en 7 minuts a La Llar del Llibre o la Marató de Contes, dues hores d’històries per escoltar a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell.